Jumat, 08 Agustus 2014

Прагноз вытворчасці


г. Прагноз вытворчасці Вытворчасць Шпінат з гектара можа дасягаць каля 22.630 кг.
э. Послеуборочная

Seoagency.co.id Konsultan Jasa SEO, Jasa Web dan Digital Internet Marketing Indonesia 1) Збор Калекцыя робіцца пасля збору ўраджаю, паставіўшы ў цені, што не пад прамымі сонечнымі прамянямі, як гэта можа зрабіць лісце вянуць.
2) Сартаванне і класіфікацыя Сартаванне выконваецца шляхам падзелу спрахнелы і зламаны шпінат з добрым і свежым шпінатам. Акрамя таго, таксама класіфікацыя лісця шпінату з'яўляюцца буйныя і дробныя лісце. Пасля гэтага звязалі вялікі - вялікі ці непасрэдна Degan памер вялікага пальца.
3) захоўвання Захоўванне падтрымліваць свежасць шпінату можа быць прадоўжаны з 12 гадзін адкрытага прасторы (пакаёвай тэмпературы) да 12-14 дзён апрацоўкай нізкіх тэмпературах каля 0 градусаў З, напрыклад, з колатым лёдам.
4) Упакоўка і транспарціроўка Ўпакоўка (наканечнік) у digulungkan telombong або лістоты, які ахоплівае увесь раздзел шпінату, таму варта пазбягаць прамога ўздзеяння сонечных прамянёў. Транспарт на рынак шляхам мядзведзя або іншага транспарту, такіх як аўтамабілі або вагоны.
5) Пральная Вылугаванне ўраджайнасць у праточнай і чыстай вады, або вады, якая распыляецца праз шланг або душам.
6) вырашэнне іншых Шпінат могуць быць перапрацаваныя ў розныя тыпы кухні. Калі шпінат падрыхтоўкі не павінны быць занадта доўгімі. Вараная шпінат проста дастаткова для ± 5 хвілін. Рыхтаваць шпінат занадта доўга будзе выклікаць лісце здушвання (lonyoh), мела непрыемны густ, і яго ўтрыманне вітаміна З знікаюць (выпарацца).
Technorati Спасылкі • Дадаць у del.icio.us • на Digg! • Доля на Facebook • Затрымка Гэта! • Дадаць у Mixx! - Лэйбл: Арганічныя - {0 каментарыяў ... Праглядаў Усе / даслаць каментар! }

Пакінуць каментар

Yamaha R15 dan Yamaha R25 Motor Sport Racing dan KencangНаступнае Папярэдняе Галоўная Пятніцу, 8 жніўня 2014 - 8:59 вечара Апошнія Змест Tab 3 Tab 4

Tidak ada komentar:

Posting Komentar